Elektriker Nossebro

Reinestedt Elektriska’s elektriker hjälper dig med allt inom el & installation

Allt inom el & installation

Ditt självklara val av elektriker i Nossebro

Välkommen till Reinestedt Elektriska. Vi är experter på allt inom el & installationer. Våra elektriker kan hjälpa dig med det mesta, till exempel: installationer, reparationer, service, renoveringar och mycket mer. Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för oss, vi åtar oss gladeligen alla typer av utmaningar, stora som små. Det spelar ingen roll om du är en privatperson och behöver installera ett vägguttag, eller om du är ett företag som ska utföra en större renovering – vi hjälper dig!

Våra elektriker utgår ifrån Grästorp, men utför uppdrag i närliggande områden som Trollhättan och Nossebro. Självklart kan vi resa till annan ort efter överenskommelse.

Om du har elarbeten som behöver göras, så se till att ta hjälp av en erfaren och behörig montör för att säkerställa att elinstallationerna blir korrekt utförda. I värsta fall kan en felaktig installation leda till ödesdigra konsekvenser och stora utgifter. Våra elektriker åtgärdar alla problem, snabbt och effektivt.

Hör av dig till oss när du behöver en elektriker i Nossebro

När du är i behov av en elektriker i Nossebro med omnejd, kontakta oss. Våra elektriker hjälper dig med allt som rör el – elinstallationer, elservice, felsökningar och mycket mer. Oavsett om strömbrytaren slutat fungera eller om en lampa slutat lysa, kontakta oss så hjälper vi dig gärna! Du kan alltid förvänta dig ett noggrannt och proffesionellt resultat hos oss.
Vi hjälper dig

Våra tjänster

Reparationer

Ibland händer det otänkbara. Men oroa dig inte, våra certifierade elektriker är snabbt på plats för att hjälpa dig.​

Service

Genom att hålla en kontinuerlig service på din elektricitet kan du minska risken för oförutsedda händelser.​

Installationer

Våra elektriker hjälper dig med alla typer av nyinstallationer. Oavsett om det är stora eller små uppdrag.​

Renoveringar

Under en renovering bör elen omstruktureras. Våra elektriker har många renoveringar under bältet.​

Felsökning

Vi hjälper dig med felsökning i infrastruktur och installationer. Låt proffs ta reda på felen. För din säkerhet.​

Elcentraler

Service, reparation eller installation - vi hjälper dig med allt relaterat till elcentraler, gamla som nya.​

Elektriker Nossebro Elektriker Trollhättan Elektriker Grästorp

Glöm inte rotavdraget!

Du vet väl om att du som privatperson har rätt att utnyttja rotavdraget? Läs mer på skatteverket.se.

Läs mer

vad gör våra elektriker?

elektriker installerar kablar i elcentral

Service

Våra elektriker nära Nossebro har lång erfarenhet av servicearbeten inom el & installation. Vi utför service på allt i hemmet, fastigheten eller industrin. De flesta utav oss kommer någon gång att behöva kontakta en elektriker för service. Allting går ju trots allt sönder någon gång. Våra montörer är snabbt på plats för att serva och åtgärda eventuella elfel om dessa skulle dyka upp.

elektriker som installerar vägguttag i en villa

Nyinstallationer

Om du har byggt ett hus eller behöver installera el från grunden så kan vi hjälpa dig.
När du är i behov av en elektriker i Nossebro som utför nyinstallationer, så kan du vända dig till oss på Reinestedt Elektriska. Förutom de traditionella elinstallationerna som vi utför jobbar vi även med laddstolpar för elbilar. Vi monterar och installerar laddstolpen för elbilen, både åt privatpersoner och företag.

elektriker som mäter ström i elcentral

Renoveringar

Oavsett vad du ska renovera så kommer el med största sannolikhet att vara inblandat. När du renoverar en äldre fastighet eller ett äldre hus är renoveringen ett utmärkt tillfälle att göra nya och moderna elinstallationer. Äldre hus har vanligtvis osäkra installationer som kan skapa oönskade problem. Hör av dig till oss om du går i renoveringstankar, så hjälper vi dig fram med en ny, säker och bra lösning.

Reinestedt Elektriska

Om oss

Reinstedt Elektriska ägs och drivs av Christian Reinestedt som själv har lång erfarenhet som elektriker och vet vad som krävs för att leverera installationer i toppklass. Verksamheten startades 2016 och sedan 2017 är elektrikern Anders Lind delaktig i firman.

Idag är Reinestedt Elektriska en etablerad elfirma som har ett stort nätverk av nöjda och återkommande kunder. Våran elfirma och elektriker vänder sig till både privatpersoner och företag, såväl som fastighetsägare och kommuner. Vår absolut högsta prioritet är självklar en nöjd kund. Denna prioritet kombinerar vi med kvalitet och säkerhet i alla våra elinstallationer. På så sätt hoppas vi att du känner dig trygg med ditt val av elektriker när du väljer Reinestedt Elektriska.

Hör av dig

Kontakta oss

Har du frågor om hur vi jobbar, är i behov av en elektriker eller är allmänt nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig vidare.